Pension

Ruime paardenboxen en mogelijkheid tot groepshuisvesting voor jonge paarden

U kan uw paard op ‘t Steenshof stallen voor het ganse jaar of gedurende een kortere periode. Wij zullen de dagelijkse verzorging van uw paard op ons nemen.

De stallen op ’t Steenshof worden dagelijks gestrooid met hoog kwalitatief tarwestro uit eigen productie. 2x per dag wordt er gevoerd: krachtvoer en hoog kwalitatief hooi uit eigen productie. Een stal met houtkrullen is mogelijk tegen een supplement. In de stal is een poets- en wasplaats aanwezig en een ruime zadelkamer. Er kunnen gesloten kasten aangekocht worden op het Steenshof. Het gebruik van de binnen- en/of buitenpiste is inbegrepen bij het stalgeld.

De paarden gaan dagelijks naar de weide indien het weer dit toelaat.

Wanneer u door bepaalde omstandigheden uw paard niet kan komen trainen gedurende een periode kan er in overleg een afspraak gemaakt worden dat wij uw paard tijdens die periode zullen rijden en/of longeren. Paarden die door een blessure lange tijd op stal moeten blijven kunnen ook gestald worden op ‘t Steenshof.  De verzorging van de wonde of dagelijks aan de hand stappen tot het paard terug beter is kan ook door ons gebeuren.

Tarieven:

Stalgeld paard per maand : 390€ incl. btw

Stalgeld pony per maand : 330€ incl. btw (A-B pony) – 360€ incl. btw (C-D pony)

Supplement houtkrullen : 40€ incl. btw

 

 Hebben wij jullie interesse gewekt en zou u graag je trouwe viervoeter willen stallen op ’t Steenshof of heeft u verder nog vragen?
Dan neemt U best even contact via mail of telefoon.